šarali grafite

Huligani napali i teško ozlijedili radnika Željeznica

28.08.2017.
u 11:46

Grupa huligana napala je 56-godišnjeg službenika Željeznica FBiH - otpravnika vlakova željezničke stanice Sarajevo na dužnosti inicijala Z.I. i nanijela mu teške tjelesne ozljede. 

Kako su priopćili iz Željeznica FBiH, grupa od pet huligana je u subotu, 26. kolovoza u 3:55 sati šarala grafite na bočnoj strani lokalnog vlaka na relaciji Sarajevo-Zenica koji je bio postavljen na Prvom peronu Glavne željezničke stanice u Sarajevu, piše Klix.ba. 

U tijeku izvršenja tog vandalskog čina primjetio m ih je otpravnik vlakova Z.I. koji je imao namjeru spriječiti nanošenje štete i zaštiti željezničku imovinu. 

Četvorica su pobjegla, dok je peti, koji je "čuvao stražu" snažno udario radnika u predjelu grudnog koša i nanio mu teške tjelesne ozljede i psihičku traumu. 

Odmah je pozvana policija i hitna pomoć koja je ozlijeđenmog radnika medicinski zbrinula i uputila na dalje liječenje. 

Zbog uviđaja vlak je kasnio u polasku 70 minuta čime je putnicima i ŽFBiH nanesene dodatna materijalna šteta, priopćeno je iz Željeznica FBiH.

Uprava kompanije svom radniku je izrazila zahvalnost na požrtvovanom i predanom radu i poželjela mu brz i uspješan oporavak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije