granični prijelaz Brod

Granična policija BiH privela dva bh. i jednog državljanina Srbije

granična policija
10.03.2016.
u 12:06

Policijski službenici Granične policije BiH uhitili su državljanina Bosne i Hercegovine A. S. (1991.) na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod u srijedu, 9. ožujka, u 23:40 sati.

Graničnim provjerama utvrđeno je kako ga potražuje Općinski sud Sanski Most zbog kaznenog djela "posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga".

Uhićeni je kontroliran prilikom ulaska u BiH i bit će predan službenicima Sudske policije Odžak, priopćeno je iz Granične policije BiH, prenosi Fena.

Istoga dana na MGP Gradiška, prilikom izlaska iz BiH, u 19 sati uhićen je D. P. (1953.), državljanin Republike Srbije. Graničnim provjerama ustanovljeno je da ga potražuje Osnovni sud Banja Luka zbog kaznenog djela "falsificiranje isprave" te je predan službenicima Sudske policije Banje Luke.

Istoga dana na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Beča uhićen je bh. državljanin Z. A. (1962.) jer je utvrđeno kako ga potražuje Općinski sud Konjic zbog kaznenog djela "oštećenje tuđe stvari".

Policijski službenici PGP Aerodrom Sarajevo predali su Z. A. službenicima Sudske policije Županije Sarajevo na daljnje postupanje, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije