bijeljina

GPBiH: Uhićeni po potragama

granična policija
26.12.2016.
u 13:37

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina u nedjelju su uhitili četrdesetdvogodišnjeg  državljanina BiH jer ga potražuje Osnovni sud u Modriči zbog kaznenog djela „teška tjelesna ozljeda“ i „oštećenje tuđe stvari“.

D.V. kontroliran je prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača. Predan je službenicima Sudske policije Bijeljina, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Istanbula službenici Granične policije BiH u subotu su uhitili četrdesetogodišnjeg državljanina BiH. Pasoškom kontrolom B.V. utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog kaznenog djela „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“. B.V. predan je pripadnicima Sudske policije Istočno Sarajevo.

Na MGP Gradiška u subotu je prilikom ulaska u BiH uhićeni dvadesetpetogodišnji državljanin Hrvatske. B.T. potražuje Policijska stanica Potkozarje MUP-a RS-a zbog kaznenog djela „ugrožavanje sigurnosti“ čijim pripadnicima je predan.

Službenici JGP Doljani u subotu su uhitili četrdesetsedmogodišnjeg M.S. jer ga potražuje Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo zbog kaznenih djela „prijevara u gospodarskom poslovanju“ i „krivotvorenje isprave“. Ovaj državljanin BiH i Hrvatske kontroliran je prilikom ulaska na MGP Crveni Grm. Predan je pripadnicima Sudske policije Široki Brijeg.

Istoga dana na MGP Brod policijski službenici nisu dozvolili ulazak pet osoba s područja Kosova zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u BiH, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije