mostar

Gorio hotel Ero u Mostaru

adasd
Pogled.ba
01.02.2017.
u 07:03

Sinoć u 22.25 sati buknuo je požar u prizemlju hotela Ero, točnije na parkingu dva federalna ministarstva, i to obrazovanja i obrta, kao i Porezne uprave FBiH.

Tom prilikom pričinjena je veća materijalna šteta. Prema kazivanju zatvorskog čuvara koji je u to vrijeme išao na smjenu i uočio veliki  požar koji je sezao do vrha hotela Ero, obratio se ljudima na recepciji koji su u nevjerici gledali, da bi nakon toga došli drugi polaznici i alarmirali vatrogasce i ostale interventne službe, prenosi Pogled.ba

Prema viđenom na mjestu događaja zapaljen je otpad koji je ostao nakon renoviranja ovog hotela. Kako nam je rekao čuvar jednog od ministarstava najvjerojatnije se radi o podmetnutom požaru, koji je za posljedicu imao oštećenje tkz. Staklene dvorane hotela Ero i tri vozila Porezne uprave.

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spašena je unutrašnjost hotela u kojem su već počele gorjeti zavjese i ostali inventar. 

Sreća u nesreći je ta što u hotelu gotovo da i nema gostiju, pa tako nisu trpjeli posljedice gustog dima koji je zahvatio čitav kompleks. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?