NASELJE MIONICA

FOTO U ovoj kući je mostrum Sulejmanović živio sa Nizamom Hećimović i bebom

Foto: Avaz
1/4
15.08.2023.
u 17:03

Kuća je bila u vlasništvu bake Nermina Sulejmanovića, koja je preminula prije nekoliko godina, a nalazi se u mjestu Mionica III, naselje Humke

Cijelu regiju je potresla priča u kojoj je monstrum Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a ubojstvo prenosio na društvenim mrežama.

U jednom od snimaka nakon ubojstva je kao razlog naveo to da ga je Nizama Hećimović prijavila policiji "zbog par šamara".

Nizama Hećimović je zajedno s bebom napustila zajedničku kuću nekoliko dana prije ubojstva nakon što je Nermin Sulejmanović pretukao, a kasnije tražila i mjere zabrane, a koje je sutkinja Općinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović odbila izdati.

Kako piše Avaz, kuća je bila u vlasništvu bake Nermina Sulejmanovića, koja je preminula prije nekoliko godina, a nalazi se u mjestu Mionica III, naselje Humke.

U maloj ulici se nalaze još tri kuće, a samo u jednoj živi jedna obitelj, dok su ostale napuštene.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović je u petak otkrio lokaciju Nizame Hećimović i bebe, koja se nalazila kod svoje obitelji. Odveo ih je na vikendicu, gdje je nju brutalno pretukao, a onda i ubio. Svemu tome je svjedočila njihova beba.

Nakon toga je nastavio krvavi pir u kojem je ubio ukupno tri i ranio još tri osobe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?