Profesionalno ubojstvo

Fadilj i Fatima iz Ulcinja ubijeni u Ekvadoru, policija traga za dvjema muškim osobama

19.03.2018.
u 07:51

Ulcinjanin Fadilj Kačanić (64) i njegova supruga Fatima brutalno su prije tri dana likvidirani u Ekvadoru. Njihova beživotna tijela nađena su 22 kilometra od kuće u kojoj su živjeli. Upućeni kažu kako fotografije s mjesta likvidacije upućuju na profesionalno ubojstvo. Prema pisanju tamošnjih medija, istražitelji tragaju za dvije muške osobe koje su se lažno predstavile kao policajci.

Snimke videonadzora potvrđuju te informacije. Zabilježeno je i da su lažni policajci stigli automobilom albanskih registracijskih oznaka. Za sada tamošnjim vlastima nije poznato jesu li Kačanić i njegova supruga ubijeni kući ili na mjestu gdje su pronađena tijela. Prema neslužbenim saznanjima Vijesti, Kačanić je likvidiran s tri hica iz pištolja, dok je njegova supruga ubijena tupim predmetom. Kačanić je zbog trgovine drogom bio u zatvoru nekoliko godina, a kako pišu tamošnji mediji, bio je optužen i za pljačku.

Nedavno je oslobođen, ali je bio na uvjetnoj slobodi. Pretpostavlja se kako ubojstvo ima veze s tim događajima. Za Vijesti je neslužbeno priopćeno kako će Kačanić biti pokopan u Ulcinju, ali još uvijek nije objavljen datum pokopa 
ubijenoga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije