lažna uzbuna

E-mail s dojavom o bombi u školi došao dan prije

10.09.2015.
u 06:30

Menadžment škole e-mail vidio tek ujutro i zvao policiju

Sarajevska policija jučer ujutro obaviještena je da se u Prvoj gimnaziji u Sarajevu nalazi bomba. Nakon dojave, policijske ophodnje su upućene u Gimnazijsku ulicu gdje se nalazi ova škola, a učenici i zaposlenici su bili evakuirani dok se ne završi KDZ pregled, piše Večernji list.

Nakon sat vremena, KDZ pregled je završen, a Operativni centar MUP-a SŽ čeka izvješće. No, kako su nam potvrdili učenici ove škole, oni su pozvani da se vrate u učionice jer je dojava lažna. Zanimljivo je da je e-mail s dojavom o bombi došao još dan ranije. Navodno, menadžment škole je e-mail vidio tek sutradan ujutro kada su i pozvali policiju.

- Očito se radilo o "neslanoj" šali koja bi pošiljatelja mogla stajati zatvora zbog lažnog prijavljivanja i izazivanja opće opasnosti. Sreća da se radilo o lažnoj uzbuni jer je dojava stigla tek dan kasnije - navode iz policije pozivajući na dodatan oprez u ovakvim situacijama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?