Pokušaj ubojstva

Dvoje uhićenih u Sarajevu: Nožem napali maloljetnika i nanijeli mu ozljede

22.02.2021.
u 12:11

U Sarajevu se jučer, prema priopćenju MUP-a SŽ, dogodio pokušaj ubojstva. Oko 15 sati policija je obaviještena da je u ulici Obala Kulina bana, u općini Stari Grad Sarajevo, upotrebom oštrog predmeta ozlijeđena jedna osoba.

Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici su potvrdili navode prijave. Utvrđeno je da se radi o osobi rođenoj 2003. godine, nastanjenoj u Sarajevu, piše Klix.ba. 

Njemu je ekipa Hitne pomoći ukazala liječničku pomoć, nakon čega je prebačen u UKC u Sarajevu.

Ljekari su mu konstatirali teške tjelesne ozljede opasne po život, a na Klinici za torakalnu kirurgiju je zadržan na daljem liječenju.

Policijski službenici su jučer oko 19:45 na području Starog Grada pronašli i priveli D. B., rođenog 1998. godine u Sarajevu i Š. H. koja je također rođena 1998. godine u Sarajevu.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva, a očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ.

Uhićeni su predani u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba privedenih MUP-a Sarajevske županije. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad njima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije