Tragedija kod Varaždina

Dvoje male djece utopilo se u kanalu

hitna
02.05.2016.
u 21:57

Dvojica dječaka od 2 i 3 godine utopila su se danas oko 18 sati u jednom kanalu napunjenom vodom u romskom naselju

Dvojica dječaka od 2 i 3 godine utopila su se danas oko 18 sati u jednom kanalu napunjenom vodom u romskom naselju u Donjem Vratnu u općini Petrijanec. Kako doznaju 24sata.hr od mještana naselja, kanal je nedavno iskopan na inicijativu općine Petrijanec kako bi se voda iz jedne kuće koja je bila stalno za kišnih dana poplavljena, slijevala u taj kanal, javlja varaždinski.hr.

- Grada je duboka preko 2 metra, a možda i puno više. Djeca su se igrala i pala u vodu. Nikoga nije bilo pokraj i tek ih je uočio Josip Balog. Vidio je djecu u vodi i brzo ih izvukao. Jednog dečkića su bezuspješno oživljavali skoro 2 sata. Roditelji starijeg dječaka Marko i Đurđica Oršuš koja je i moja sestrična imaju još jedno dijete, a Zlatica Oršuš, majka mlađeg utopljenog dječaka je samohrani roditelj i ima samo tog sina - kaže Zdenko Oršuš iz romskog naselja.

Svi mještani naselja okupili su se u naselju i bdijet će cijelu noć kao što je to običaj kod njih. Blizu kanala ne smiju jer policija obavlja očevid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije