Incident na A1 kod Splita:

Dvojac u pijanom stanju pucao po naselju pa napao policajce

tragedija policija
23.03.2023.
u 12:29

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je ovoga četvrtka o incidentu koji se u srijedu navečer dogodio u Primorskom Dolcu kod Splita. Naime, građani su policiji dojavili kako dva muškarca voze kroz naselje i pucaju iz vatrenog oružja, zbog čega je na teren izašla Interventna policija. Zaustavili su ih kod nadvožnjaka na A1 oko 22.20 sati, a onda je uslijedio kaos.

Odmah nakon što su zaustavljeni započeli su s vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika, potvrdila je policija. Obojica su savladana pomoću sredstava za vezivanje, a pregledom osoba i vozila policajci su pronašli 5,45 grama marihuane i jednu stabiljku, kao i preklopni nož oštrice cca 10 cm.

''Muškarci su dovedeni u službene prostorije. Jedan od njih je odbio alkotest, dok je dok drugog izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 1,55 g/kg. Nad obojicom je izvršen očevid, nakon čega je određeno zadržavanje do otriježnjenja. Osobno vozilo je prebačeno u krug policijske postaje gdje će se danas u sklopu kriminalističkog istraživanja obaviti pretraga. Jednog je pregledao liječnik i utvrđena mu je kontuzija ramena i napuknuće jednog donjeg rebra, dok drugi ima ogrebotinu na licu. Slijedi kriminalističko istraživanje'', javlja policija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije