prometna nezgoda

Dvije osobe teško ozlijeđene u nesreći kod Žepča

24.06.2017.
u 14:05

Promet na magistralnom putu M-17, u dijelu kojim prolazi kroz naselje Golubinja kod Žepča, bio je u prekidu više od sat vremena zbog prometne nezgode u kojoj su teške tjelesne ozljede zadobile dvije osobe i smještene su na liječenje na odjel KB u Zenici.

U nezgodi su sudjelovala dva teretna vozila marke "man", kojim su upravljali Dž.H. iz Gračanice i Dž.L. iz Rogatice, jedno kombi vozilo kojim je upravljao vozač A.A. iz Tuzle, i putnički automobil  marke "ford".

Dvije osobe iz putničkog automobila su odmah nakon nesreće prebačene na Odjel za urgentnu medicinu zeničke bolnice, a prema prvim infomacijama jedna teško ozlijeđena osoba je smještena na Odjel za intenzivnu njegu.

Nakon završetka uviđajnih radnji promet se na mjestu nezgode odvija usporeno i jednom prometnom trakom, jer jedno teretno vozilo i dalje se nalazi na putu i zbog težeg oštećenja nije u voznom stanju.

Istražne radnje vezane za ovu prometnu nezgodu su u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije