TRAGEDIJA KOD BOSANSKE GRADIŠKE

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći, jedna ozlijeđena

14.01.2021.
u 13:54

Dvije osobe su poginule, a jedna je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila danas na lokalnom putu u mjestu Laminci kod Bosanske Gradiške.

U saopćenju iz Policijske uprave Gradiška navodi se da je u 11.45 sati prijavljeno da je na lokalnom putu u mjestu Laminci, Bosanska Gradiška, došlo do prometne nesreće slijetanjem sa kolovoza vozila “opel astra”.

Poginuli su vozač čiji su inicijali B.S. i suvozač V.S, dok je putnica u vozilu M.K. zadobila tjelesne ozljede.  Smrt je, prema navodima iz Policijske uprave, najvjerojatnije nastupila utapanjem jer se vozač i suvozač nisu uspjeli izvuci iz prevrnutog automobila. Treća osoba, M.K. starije životne dobi imala je sreće jer je izašla iz olupine uz pomoć vatrogasaca. Ona je zbrinuta u gradiškoj bolnici i nije životno ugrožena.

Ovu verziju velike tragedije prepričavaju i drugi sagovornici, mještani Laminaca, mada će istragom biti utvrđene okolnosti i saopćena zvanična verzija.

Inače, danas je na tom području pao snijeg a putevi nisu očišćeni.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije