slučaj monstruoznog ubojstva u Gradačcu

Donesena odluka: Policajka iz Gradačca Dženana Selimović bit će suspendirana

Dženana Selimović i Nermin Sulejmanović
Avaz
16.08.2023.
u 18:45

Selimović, za koju se provjerava je li mu otkrila gdje se krije Nizama, vratila se jutros iz Italije u Gradačac., no, odmah je otvorila bolovanje.

Policijska službenica iz Gradačca Dženana Selimović koja se dovodi u vezu s trostrukim ubojicom Nerminom Sulejmanovićem, bit će sutra suspendirana.

Kako doznaje Avaz, Uprava policije MUP-a TŽ na osnovu prikupljenih dokaza zatražila je da se policajka suspendira, a odluku će ujutro potpisati komesar Dževad Korman.

Selimović, za koju se navodi da je bila u vezi sa Sulejmanovićem te se provjerava je li mu ona otkrila gdje se krije Nizama, vratila se jutros iz Italije u Gradačac. No, odmah danas je otvorila bolovanje.

Policija ima dokaze (fotografije) da je Selimović imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.
 

Komentara 1

IJ
I ja tebi
20:14 16.08.2023.

Ako je kriva ona nije za suspenzije već za KPZ i to u muški odjel da i oni imaju sa čim razbiti monotoniju .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije