na sigurnoj je lokaciji

Djevojčica čija je majka ubijena u Gradačcu dobit će staratelja

ubojstvo u Gradačcu
Foto: PIXSELL
1/2
12.08.2023.
u 19:47

Djevojčicu je nakon ubojstva njene majke, iz vikendice u kojoj je počinjen zločin, izmjestio jedan od Sulejmanovićevih prijatelja, nakon čega je uslijedio pregled u Klinici za pedijatriju

Beba čiju je majku jučer u Gradačcu ubio Nermin Sulejmanović na sigurnoj je lokaciji, a po procedurama skrbništvo je dodijeljeno Centru za socijalni rad. Institucionalno zbrinjavanje će biti u ovakvoj formi dok se djetetu ne dodijeli staratelj.

Nermin Sulejmanović jučer je ubio svoju nevjenčanu suprugu u svojoj vikendici, a sve se dogalu ispred maloljetnog dijeta, koje je nakon stravičnog čina jedan od prijatelja ubojice sklonio na sigurnu lokaciju.

Kako saznaje Klix.ba iz istrage, djevojčicu je nakon ubojstva njene majke, iz vikendice u kojoj je počinjen zločin, izmjestio jedan od Sulejmanovićevih prijatelja, nakon čega je uslijedio pregled u Klinici za pedijatriju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Nakon toga, dijete je predano u nadležnost Centra za socijalni rad, čime je na takav način izvršeno institucionalno zbrinjavanje. Ono će kao takvo biti do trenutka kada se djetetu dodijeli staratelj.

Podsjetimo, pored nevjenčane supruge, Sulejmanović je jučer ubio još dvije muške osobe, odnosno oca i sina. Prije počinjenja samoubojstva ranio je tri osobe, od kojih se jedna žena nalazi u UKC Tuzla, gdje joj se liječnici i dalje bore za život.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?