TRAGEDIJA

Dječak (3) iz sna ustao i pao kroz prozor s trećeg kata i poginuo

policija
Foto: Ivica Galović/Pixsell
30.12.2013.
u 09:06

S teškim ozljedama je prevezen u UKC Tuzla, gdje je odmah bio podvrgnut operativnom zahvatu, ali su zadobivene ozljede bile kobne

Trogodišnji dječak koji je preksinoć oko 18 sati pao s krova trokatnice u središtu Kalesije, točnije u Ulici Žrtava genocida u Srebrenici, preminuo je jučer ujutro u tuzlanskoj bolnici, potvrdila je glasnogovornica Ersija Ašćerić. Nesretni dječak je ispao kroz krovni prozor i pao na beton ispred ugostiteljskog objekta ‘Antalija’. Kako neslužbeno doznajemo, trogodišnji Jasmin je spavao, probudio se i iz sna ustao, došao do prozora kojeg je gotovo pa nemoguće bilo otvoriti, ali on ga je ipak nekako otvorio i pao na beton. Sve se odigralo u nekoliko sekundi.

Kobne ozljede

S teškim ozljedama je prevezen u UKC Tuzla, gdje je odmah bio podvrgnut operativnom zahvatu, ali su zadobivene ozljede bile kobne.

- Riječ je o sinu Ermina Hodžića zvanog Bracika, vlasnika kalesijskog butika Esmin. Čuli smo samo snažan udarac od pod. Svi smo skočili i potrčali vani. Dječak je bio sav polomljen, a imao je i ozljedu na glavi. Nije bio pri svijesti i vidjelo se odmah da će teško preživjeti. Žurno je prevezen u bolnicu. Trogodišnjak je bio priključen na uređaje za disanje, ali vitalno ugrožen. Ipak, nadali smo se, kao i njegovi očajni roditelji, sve do jutra, ali uzalud. Mališan nije izdržao od tako kobno zadobivenih ozljeda. Izdahnuo je oko 3 sata ujutro.

Suosjećanja

Velika tragedija koja je potresla svakog stanovnika. Cijela Kalesija danas je u žalosti i svi suosjećaju s Jasminovim roditeljima Ermirom i Jasminom Hodžić. Ne dao Bog nikome - navode očevici sa suzama u očima koji su vidjeli stravičan prizor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?