U VEZI SA STRICEM

Detalji ubojstva kod Velike Kladuše: Saznao da se dopisivala s drugim, ona ga ubila iz pištolja

17.12.2021.
u 10:25

Navodno je do sukoba došlo kad je on saznao da se djevojka dopisuje s drugim muškarcem, nakon čega joj je zaprijetio da će joj polomiti ruke i noge. 

Ubojstvo kod Velike Kladuše koje se dogodilo u srijedu šokiralo je javnost u BiH, a detalji koji cure govore o nasilju, ali i o rodbinskoj povezanosti žrtve i osumnjičene za ubojstvo. 

- Mi smo dobili informaciju iz Doma zdravlja da je tijelo dovezeno. Očevid je u tijeku. Ženska osoba je u pitanju, mlađe dobi, negdje 1997. godište, ubila je svog strica. Ona je lišena slobode odmah. Svi su na terenu. O razlozima i motivima ubojstva još ništa ne možemo reći - rekli su iz policije za lokalne medije.

Pokazalo se da je djevojka bila u vezi s ubijenim muškarcem, koji joj je ujedno bio "nerođeni stric", piše Avaz. Riječ je o muškarcu s kojim je rodbinski povezana, vjerojatno sa stričeve strane, no policija nije objavila točne detalje.

Navodno je do sukoba došlo kad je on saznao da se djevojka dopisuje s drugim muškarcem, nakon čega joj je zaprijetio da će joj polomiti ruke i noge. Nakon toga došao je do njezine kuće i nastavio ju je vrijeđati, prijetiti i maltretirati.

Ona je uzela pištolj i zapucala u njegovom pravcu. Upucala ga je u obje noge, a muškarac je iskrvario na licu mjesta.

- Pogodila ga je u arteriju - kaže policijski izvor Avazu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije