Izbačen iz dvije škole

Detalji tragedije u Lukavcu: Učenik koji je ranio nastavnika ispalio četiri metka, pucao i u učionici!

Printscreen
14.06.2023.
u 18:11

Učenik je, kako tvrde izvori, pucao po učionici, a vatru je najprije otvorio kroz vrata

Otac 14-godišnjeg maloljetnika G.M., koji je jutros teško ranio nastavnika Nedima Osmanovića u prostorijama Osnovne škole "Lukavac Grad" uhićen je. On je saslušan u policijskoj stanici Lukavac, gdje pojasnio sve okolnosti u vezi s ovim događajem i bit će predan Tužiteljstvu TŽ, piše Avaz

Pretres obiteljske kuće

Pištolj iz kojeg je dječak upucao nastavnika registriran je na njegovog pokojnog djeda, ali ga otac nije predao nadležnoj policijskoj stanici. Obavljen je i pretres njihove obiteljske kuće.

Avaz neslužbeno doznaje da je dječak G.M. jutros ispalio četiri metka, od čega je jedan pogodio nastavnika Nedima Osmanovića u vrat. On je, kako tvrde izvori, pucao po učionici, a vatru je najprije otvorio kroz vrata.

Na svu sreću, nikoga od učenika nije ranio nakon čega se dao u bijeg.

Izvori tvrde kako se radi o dječaku koji je poznat po nasilnom ponašanju zbog čega je i izbačen iz škole, prije nekoliko mjeseci. Policija je znala za njegovo ponašanje, ali s obzirom da je maloljetnik, nije ranije mogao biti ni uhićen.

Izbačen iz KŠC Tuzla

No, da stvar bude još gora, zbog nasilnog ponašanja, maloljetni G.M. je još 2017. godine izbačen iz Katoličkog školskog centra Tuzla, tada je pohađao treći razred osnovne škole.

Prema neslužbenim podacima, dječak je upao u probleme nakon smrti majke, a živio je s ocem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?