Policiju alarmirao državljanin BiH iz Nizozemske

Detalji planiranog napada na školu u Trebinju: Htio usmrtiti 12 osoba, na skici današnji datum

škola u Trebinju
N1
15.03.2024.
u 20:02

Policiju je alarmirao državljanin BiH iz Nizozemske koji je vidio plan napada na TikToku. Pored skice s detaljima napada, stajao je današnji datum.

Sedamnaestogodišnji Maloljetnik iz Bileće uhićen je zbog planiranja terorističkog napada na srednju školu u Trebinju. On je u videu na društvenoj mreži TikTok najavio teroristički napad na školu. Policija je prilikom uhićenja i pretresa pronašla materijal koji dokazuje kako je imao plan.

Brzom reakcijom policije spriječen je napad na jednu od škola u Trebinju. Policija je izuzela dokaze, a postojala je šema koju je objavio na TikToku. Kako Prema neslužbenim informacijama, objavio je detaljan nacrt i satnicu napada. Planirao je ubiti 12, a raniti 23 ljudi, javlja N1.

Iz policije su naveli kako nije bilo realne opasnosti, ali su upozorili roditelje da vode računa o pristupu maloljetne djece društvenim mrežama.

Policiju je alarmirao državljanin BiH iz Nizozemske koji je vidio plan napada na TikToku. Pored skice s detaljima napada, stajao je današnji datum.

Veći broj zabrinjenih roditelja nije poslalo svoju djecu u školu u prvu smjenu, dok se druga smjena odvijala neometano.

“Direktorica nam je rekla da su učenici najsigurniji u školama i da roditelji bez brige mogu poslati djecu u škole. Iz prepiski sa školama smo doznali da oni nisu dobili nikakvu službenu informaciju”, rekal je Jela Džomba za N1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije