sarajevo

Četrnaest uhićenih u akciji "Lim 2" privedeni u Tužiteljstvo

Fena
30.01.2020.
u 09:39

Četrnaest uhićenih u sklopu akcije kodnog naziva "Lim 2", koja je jučer realizirana po nalogu i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, privedeni su jutros u Tužiteljstvo SŽ.

Po riječima glasnogovornice Tužiteljstva SŽ Azre Bavčić, bit će zadržani 24 sata i u tom zakonskom roku će postupajuća tužiteljica odlučiti o eventualnom prijedlogu za pritvor.

Naime, pripadnici Federalne uprave policije slobode su jučer uhitili 19 osoba na području Sarajevske i Hercegovačko-neretvanske županije zbog kaznenog djela - nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je tada izavila glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić, uhićene osobe sumnjiče se da su kao članovi grupe nabavljali i neovlašteno prodavali opojne droge - kanabis, heroin, kokain i amfetamin.

U sklopu pretresa na više lokacija pronađena je veća količina narkotika.

Pretresi u u sklopu akcije "Lim 2", koja je počela jučer ujutro i koja je nastavak ranije akcije kodnog naziva "Lim", izvršeni su na 24 lokacije u Sarajevskoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije