granična policija

Četiri osobe uhićene na graničnim prijelazima

Granična policija BiH
06.03.2017.
u 16:30

Službenici Postrojbe granične policije Brod 6. 3. 2017. godine uhitili su  S. D. (1979.), državljanina Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Modriči zbog kaznenog djela „teška krađa“. Osoba je kontrolirana pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i bit će predana nadležnom tijelu.

Službenici PGP Izačić 4. 3. 2017. uhitili su N. B. (1962.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela „pronevjera u službi“. Bh. državljanin je kontroliran prilikom izlaska iz BiH na MGP Izačić i predat službenicima Sudbene policije Bihać.

Dan ranije pri izlasku iz BiH na MGP Popovi uhićen je I. B. (1968.) nakon što je utvrđeno da je za njim Interpol Stockholm raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela „krijumčarenje i nezakonita prodaja alkohola“. Službenici PGP Bijeljina su predali I. B., državljanina Republike Srbije i Švedske, pripadnicima Sudbene policije Suda BiH.

Službenici PGP Aerodrom Tuzla 3. 3. 2017. uhitili su bh. državljanina A. Š. (1975.). Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policija Brčko distrikta BiH raspisala potragu zbog kaznenog djela „krađa“. Osoba je na Međunarodni aerodrom Tuzla stigla letom iz Malmöa. A. Š. je predan službenicima Sudske policije Brčko distrikta BiH.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije