Banja Luka:

Četiri molotovljeva koktela ubačena u kafić

 molotovljeva koktela
14.01.2017.
u 19:45

Policija traga za nepoznatim vandalima koji uporno pokušavaju zapaliti banjolučki lokal Zadatak u Ulici Vase Glušca, kod mosta Venecija. U razmaku manjem od mjesec dana u unutrašnjost ovog ugostiteljskog objekta ubačene su čak pet molotovljevih koktela, od čega četiri u posljednjem slučaju. I ovaj noćni vatreni napad je uznemirio stanare zgrada u čijem prizemlju se i nalazi Zadatak. Srećom, i ovoga puta su izbjegnute moguće tragične posljedice, prenosi Pogled.ba

- Uvrđeno je da su na objektu polupana dva stakla i da je netko ubacio nekoliko boca sa zapaljivom tekućinom. Riječ je o kaznenom djelu izazivanje opće opasnosti - naveli su u CJS Banja Luka, čiji inspektori intezivno tragaju za počiniteljima i njihovim motivima. 

Sigurnosne kamere su snimile trojicu maskiranih muškaraca.  

- Nije ovo prvi put da se događaju uznemirujuće stvari koje su vezane za taj lokal. Pitam se samo gdje je kraj, da li treba mrtva glava pasti ili će policija biti brža. Za sada nas samo revni vatrogasci drže podalje od katastrofe - ispričao je stanar, koji smatra da je sve rezultat krvavog oružanog obračuna koji se prije više od godinu dana dogodio u ovom kafiću, kada su u glavu i lijevu nogu ranjena dvojica gostiju. 

Za pucnjavu i ranjavanje osumnjičeni su zaštitari u lokalu, Nemanja Mihajlović (22) i Dino Vekić (22), koji su tada bili pobjegli prije dolaska policije, ali su tri dana kasnije sami predali te su osumnjičeni za dvostruki pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije