žrtve fatalnog odrona

Bračni par podrijetlom iz BiH stradao u klizištu u Kanadi

kanadski mediji
22.11.2021.
u 21:24

Par je podrijetlom iz BiH, točnije iz Kozluka u blizini Zvornika. Iza njih je ostala dvogodišnja kći o kojoj se trenutno brine obitelj

Bračni par podrijetlom iz Bosne i Hercegovine Mirsad i Anita Hadžić stradali su nakon što ih je zatrpalo klizište na povratku u Vancuver iz Okanaganu u Britanskoj Kolumbiji gdje su bili na kraćem odmoru.

Hadžići su identificirani kao posljednje žrtve fatalnog odrona koji je zahvatilo autoputu Duffey Lake Road, južno od Lillooeta, grada oko 250 kilometara sjeveroistočno od Vancouvera. Spasitelji su izvukli četiri tijela, dok se peti muškarac vodi kao nestao, navodi CBC.

Foto: Agencije

Par je podrijetlom iz BiH, točnije iz Kozluka u blizini Zvornika. Iza njih je ostala dvogodišnja kći o kojoj se trenutno brine obitelj, prenose mediji.

Klizište u na autoputu Duffey jedno je od desetina odrona koji su uništili glavne puteve u jugozapadnoj Britanskoj Kolumbiji tokom jake kiše prošlog vikenda.

Foto: kanadski mediji

Pokrenute su dvije kampanje prikupljanja sredstava kojima se odaje počast bračnom paru, a novac će služiti kao pomoć za brigu o djetetu.

"Anita i Mirsad su bili najdivniji roditelji. Bili su ljubazni, vrijedni i voljeni od mnogih", navode ljudi koji su ih poznavali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije