Osuđen na robiju

Bombom raznio ljubavnicu koja je tražila prekid veze

18.09.2015.
u 06:15

Ručnom bombom je Muhamed Hadžikadunić (36) iz Doboja ubio Zoricu Knežević (47), frizerku s kojom je bio u dugogodišnjoj turbulentnoj ljubavnoj vezi

Muhamed Hadžikadunić (36) iz Doboja, koji je 5. siječnja ručnom bombom ubio jedanaest godina stariju ljubavnicu Zoricu Knežević, osuđen je na 15,4 godine i zatvora.

Optuženom Muhamedu je pred Okružnim sudom Doboj suđeno za dva djela, za teško ubojstvo i za nedopuštenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih tvari, a izrečena mu je jedinstvena zatvorska kazna. Ubojstvo se dogodilo u poslovnom prostoru koji se nalazi u sklopu Sportsko-rekreativnog centra "Džungla". Kako smo pisali, Muhamed je aktivirao bombu, nakon čega je Zorica smrtno stradala, a on je teško ozlijeđen.

Riječi svjedoka

Svjedok Saša Golubović tada je ispričao da je, dok je sjedio u svom susjednom uredu, prvo čuo galamu, a potom na vratima ugledao prestrašenu Zoricu koja je tražila od njega pomoć. Potom se pojavio i Muhamed.

Detalje kobne svađe čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije