mostar

Beživotno tijelo starca zatečeno u lokvi krvi

policija
18.04.2017.
u 14:07

Jutros se dogodio tragičan slučaj u Mostaru. Naime, u ulazu zgrade u Ulici Ante Starčevića, kod veletrgovine Bingo u naselju Centra2,  u lokvi krvi je zatečeno beživotno tijelo 78- godišnjeg Ljubomira J., rođenog u Konjicu, nastanjenog u Mostaru, inače oca petero djece, doznaje Pogled.ba.

Prema prvim rezultatima policijskog očevida i obdukcijskog vještačenja, najvjerojatnije je u pitanju nesretni slučaj pada sa stubišta, ali pokrenuta istraga tek treba odgonetnuti o čemu se ovdje doista radilo.  

 Kako su nam rekli šokirani stanari, u početku se nije ni znalo o kome je doista riječ, jer nesretnog čovjeka nitko od njih ranije nije poznavao.  Dodaju i da tijekom noći nisu čuli ništa sporno. Tako ni policiji još nije jasno što je 78- godišnjak  bio naumio u ovoj zgradi te je li se tko nalazio u njegovom društvu u kobnom trenutku. Pozanici tek navode da je Ljubomir svojevremeno bio zidar, ali i da je imao problema s alkoholom. Koliko je njima poznato, nije bio ni s kim u svađi ili bilo kakvom drugom sukobu. Istraga traje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije