zadobio lakše ozljede

Bez vozačke, pijan udario u vozila policije i završio na zidiću pored džamije

sudar_nnn_bih_25072015
Avaz
26.07.2015.
u 10:21

U središtu Travnika jučer ujutro 19-godišnji D. L. izgubio je kontrolu nad vozilom audi i zabio se u dva vozila sudske policije koja su bila parkirana ispred zgrade Općinskog suda u Travniku. Od siline udara vozilo se nakon toga odbilo i završilo na zidiću parka pored Hadži Ali-begove džamije. - Vozač D. L. je zadobio lakše ozljede u obliku ogrebotina, a vozilom je upravljao pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole, kazao je Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBŽ. Izvršen je očevid na mjestu sudara, a obavili su ga službenici Policijske uprave Travnik. (avaz)

U mjestu Lukovo Polje na ulazu u Zenicu dogodila se prometna nesreća u kojoj je vlak udario u automobil, a na sreću, ljudskih žrtava nije bilo jer je vozač na vrijeme izišao iz vozila. Prometna nesreća se dogodila u pet sati pored magistralne ceste, a do nje je došlo nakon što je vozač automobila sletio s ceste i prilikom toga završio na željezničkoj pruzi. Osoba je izišla iz automobila, a nakon toga je naišao vlak i udario automobil, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije. - Na sreću, nitko prilikom ove nesreće nije ozlijeđen, a željeznički promet je bio obustavljen nekoliko sati, priopćeno je. (az)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije