TRAGEDIJA U ZENICI

"Beračica željeza" poginula kad se na nju obrušio odron

'odron_ros_bih_090713'
Foto: ''
13.11.2013.
u 09:53

Muka ju je natjerala da odnedavno pokušava za život zarađivati kao kopač željeza

Izbjegla osoba Mersija Kasapor (54), podrijetlom iz Pljevalja, poginula je jučer oko 13 sati u odronu, na obali rijeke Bosne u zeničkom naselju Lukovo polje, kada se na nju obrušila velika količina zemlje i kamenja. Još uvijek je nepoznato kako se tu našla nastradala osoba i kako je došlo do odrona. Prema prvim neslužbenim podacima, najvjerojatnije da se na toj lokaciji našla kako bi prikupljala staro željezo, jer se ovdje već duže vrijeme izvode građevinski radovi s teškim strojevima. Odmah po dojavi da se dogodila ova nesvakidašnja nesreća pristigle su ekipe prve pomoći i policije, ali nesretnoj ženi nije bilo spasa. Očevidne radnje na mjestu nesreće obavili su dežurni županijski tužitelj Boro Milešić i pripadnici policije MUP-a ZDK. Nastradala Mersija Kasapor je imala status raseljene osobe i u Zenici je živjela kao podstanar u obližnjem naselju Radakovo. Istraga traje.

- Muka ju je natjerala da odnedavno pokušava za život zarađivati kao kopač željeza. Prikupljala je željezarski otpad - pepeo, trosku i druge produkte topljenja željezne rude, što svakodnevno čini stotine ljudi u potrazi za bernom, komadima željeza koje potom prodaju kako bi kupili komad kruha- navode Zeničani.

Ostatak teksta čitajte u današnjem Večernjem listu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?