Prometna nesreća

Beljo nakon nesreće: Bog me je spasio od nečeg težeg

damir beljo
17.09.2016.
u 07:00

Brojni su jučer zanijemili nakon što se pojavila vijest da je europski boksački prvak, “Bombarder s Neretve”, Damir Beljo, imao prometnu nesreću te je zadržan u bolnici u Mostaru. Hitno je operiran, a nedugo nakon operacije već je razgovarao s ekipom Večernjeg lista.

- Prije svega, zahvalan sam Bogu što je ovako završilo jer me je sigurno sačuvao od nečeg težeg. I mogu vam reći da su bolovi užasni, ali dali su mi dosta antibiotika koji mi olakšavaju bolove. Psihički se, hvala Bogu, osjećam odlično - govori nam Beljo neposredno nakon nesreće. U bolnici su s njim bili članovi obitelji, a brojni prijatelji su navraćali i raspitivali se za njegovo zdravstveno stanje i kako se sve uopće dogodilo.

Nikom ništa ne zamjera

- Moram istaknuti da vozaču koji me je udario ništa ne zamjeram. On je cijelo vrijeme nakon nesreće bio uz mene i vidim da je to divan čovjek. Krenuo sam po otpusno pismo svog sina. Automobil je bio parkiran s desne strane ceste, stajao je. Ja sam motociklom, zanemarivom brzinom, krenuo obići vozilo kad sam vidio da dulje stoji. I već sam prolazio vozilo kad je čovjek krenuo i udario me prednjim dijelom. Motor mi je cijelom svojom težinom pao po nozi, otkliznuo sam nekih metar i pol te se dogodilo se što se dogodilo, ali od srca govorim da nikom ništa ne zamjeram - priča za Večernji list europski boksački prvak Beljo. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?