Horor u Doboju:

Majka i baka ubile troje novorođenčadi bacivši ih u šipražje!

policija
26.01.2016.
u 12:44

Policijski službenici CJS Doboj uhitili su V.B. iz Doboja zbog sumnje da je ubila dvoje unučadi, dok se sumnja da je njena kćerka S.B. ubila jedno novorođenče. Uhićena su i trojica muškaraca V.J. i Ž.C. iz Modriče i R.B. iz Doboja, koji je srodnik obitelji u kojoj se desio zločin, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo "Obljuba nad nemoćnim licem", priopćeno je iz CJS Doboj, prenosi Prvi.tv

"Za prijavljenog V.J. postoji osnov sumnje da je u prosincu 2010. godine, iskoristivši nedovoljnu duševnu razvijenost oštećene S.B. sa istom stupio u spolni odnos, nakon čega je nastupila trudnoća oštećene", navodi se u priopćenju.

Isti slučaj je i za Ž.C. koji se sumnjiči da je to učinio u listopadu 2012. godine, a R.B. u srpnju 2014. godine.

"Za prijavljenu V.B. postoji osnovana sumnje da je u rujnu 2011. godine, nakon što je u obiteljskoj kući pomogla kćerki pri porođaju, izvršila ubojstvo živorođenog djeteta, čije je tijelo bacila u šipražje na njivi u blizini obiteljske kuće", stoji u priopćenju.

Sumnja se da je u srpnju 2013. godine kćerki pomogla da se porodi u štali, a zatim ubila novorođenče i tijelo bacila u šipražje. 

Tijekom istrage je otkriveno da je S.B. u travju prošle godine nakon porođaja ubila novorođenče, a zbog te sumnje protiv nje je Okružnom tužiteljstvu Doboj danas podnesen izvještaj o kaznenom djelu "Ubojstvo djeteta pri porođaju". Majka ubijene djece je pod nadzorom policije, a pretpostavlja se da je to uradila uz nagovor V.B.

Policijski službenici CJB Doboj locirali su prostor na kojem se najvjerojatnije nalaze tijela ubijene novorođenčadi, a u tijeku je procedura realizacije naredbe o ekshumaciji koju je izdao Okružni sud Doboj.

"Nakon izvršene kriminalističke obrade lica V.B., V.J, Ž.C. i R.B. danas su zajedno sa izvještajem o počinjenom kaznenom djelu predana u nadležnost Okružnom tužiteljstvu Doboj", navodi se u priopćenju CJS Doboj.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije