banja luka:

Dva auta sletjela u Vrbas: Spasilo se troje, traga se za još dvije osobe

voda
Foto: ilsutracija
24.04.2016.
u 19:04

U rijeku Vrbas danas su sletjela dva automobila i traga se za dvije osobe koja su u trenutku nesreće upala u rijeku, priopćeno je iz u banjalučkog Okružnog tužiteljstva.

Jedna nesreća dogodila se u banjalučkom naselju Karanovac, na magistralnom putu Banja Luka–Jajce, kada je u rijeku Vrbas sletio putnički automobil passat u kojem su se nalazila dvije osobe. Ronioci Ronilačkog kluba “Buk” tragaju za nestalom djevojkom koja se nalazila u automobilu.

Mladić koji se nalazio u passatu u ovoj prometnoj nesreći zadobio je teške ozljede, ali je uspio da se spasi i on je odmah prevezen u Sveučilišno-klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, gdje je zadržan na liječenju.

U mjestu Surjan, općina Mrkonjić Grad, terenac toyota je sletio u rijeku Vrbas nakon čaga su dvije osobe uspjela da se spase, dok se za trećim traga, javja Srna.

Istragu na licu mjesta izvršili su pripadnici Centra javne sigurnosti Banja Luka zajedno sa dežurnim tužiteljem banjalučkog Okružnog tužiteljstva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije