GP BiH i MUP RH

Akcija "Veza" u Ljubuškom: Uhićeno osam osoba zbog trgovine ljudima

'bih...sarajevo...16.09.2009...sipa i policija, uhicenja i pretresi stanova, stranackih prostorija u sarajevu, osumnjicenika za zlocine nad hrvatima u mjestu trusina u blizini konjica...     Photo: Zo
Foto: 'Zoran Grizelj/Vecernji list'
18.11.2014.
u 10:50

Granična policija BiH danas je u ranim jutarnjim satima na području Zapadnohercegovačke županije u suradnji s MUP-om Republike Hrvatske realizirala Međunarodnu operativnu akciju "Veza" usmjerenu protiv organizirane kriminalne skupine koja se bavila krijumčarenjem državljana Turske prema zemljama Europske Unije.

Na osnovu naredbi Tužiteljstva BiH i Suda BiH izvršeno je osam pretresa objekata na području općine Ljubuški prilikom kojih je uhićeno osam osoba (N. H., Lj. H., Z. K., A. H., S. Š., LJ. P., J. P. i K. B.) za koje postoje osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo iz člana 189. KZ BiH "krijumčarenje ljudi", u vezi sa članom 250. KZ BiH "organizirani kriminal", priopćeno je iz GP BiH.

Komentara 2

PA
pacijent
20:36 22.11.2014.

sidro sam si lopov sto sad adm ne brise kad vrijedjas jedan dio hrvatskog naroda

Avatar ivek
ivek
15:41 20.11.2014.

ne kuzim hrvati su dodjelili hercegovcima putovnice i osobne,,,al hercegovac naucio hot pjeske po vrletima....nece lopov posteno pa ga ubi...tak i milan bandic bandit

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije