DROGA I ORUŽJE

Akcija u Hrvatskoj: Policija upala u domove desetak osumnjičenika

policija rh
Emica Elvedji/PIXSELL
18.10.2022.
u 10:08

U jutarnjim satima hrvatska policija je počela pretraživati domove desetak osoba na području Varaždinske županije. Sve ih se dovodi u vezu s neovlaštenom proizvcodnjom i prometom drogama, nedozvoljenim posjedovanjem, izradom i nabavljanjem oružja i eksplozivnih tvari te omogućavanjem trošenja droga.

To je završnica višemjesečnog kriminalističkog istraživanja koje službenici Policijske uprave varaždinske provode u suradnji s policijskim službenicima kriminalističke policije iz više drugih policijskih uprava te uz pomoć policijskih službenika Zapovjedništva za intervencije Ravnateljstva policije i Upravom kriminalističke policije, u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Varaždinu. 

Pretražuju se domovi hrvatskih državljana starosti 60, 45, 42, 46, 43, 52, 29, 49, 29 i 30 godina. 

Nađena droga

Tijekom pretrage doma i drugih prostora kojima se koriste 34-godišnjak i 54-godišnjakinja u Varaždinu policija je jučer pronašla 5978 grama marihuane, dvije stabljike biljke indijske konoplje, 3,7 grama amfetamina, precizne vage, gnojivo za uzgoj indijske konoplje i druge predmete. 

Služba kriminalističke policije Policijske uprave varaždinske na dvoje uhićenih provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije