Vjeran kraljevima

Cristiano Ronaldo spreman do kraja karijere ostati u Realu

'17.12.2011, Primera Division, FC Sevilla - Real Madrid     v.l.Real Madrid«s Cristiano Ronaldo from Portugal (Real Madrid)reacts after scoring 0-1 against Sevilla FC during a Spanish La Liga soccer m
'Foto Huebner'
17.04.2012.
u 10:34

Veliki je to zaokret u razmišljanjima Realove zvijezde koji je razmišljao i o odlasku nakon što su mu sredinom sezone zviždali vlastiti navijači.

Cristiano Ronaldo spreman je produžiti svoju vjernost s madridskim Realom do 2018. godine! Na taj bi način Portugalac, ispoštuje li taj novi ugovor do kraja, po njegovu isteku imao 33 godine i praktički bi i karijeru završio na Santiago Bernabeuu.

Veliki je to zaokret u razmišljanjima Realove zvijezde koji je razmišljao i o odlasku nakon što su mu sredinom sezone zviždali vlastiti navijači. Pregovori oko novog ugovora trebali bi početi na kraju ove sezone.

A pregovore oko novog ugovora započet će i Barcelona sa svojim kapetanom Carlesom Puyolom. Čvrsti Puyol ima ugovor do 2013. godine, dakle ne postoji mogućnost da ovo ljeto ode kao slobodan igrač, ali predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi osigurati njegovo umirovljenje na Nouc Campu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije