Teške optužbe

Ćiro: Mamić sve kontrolira, on je gori od afričkih diktatora!

ćiro, mamić (1)
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
12.11.2012.
u 22:59

- Dinamo se blamira u Ligi prvaka, a za to je isto kriv Mamić. Čačić? Ma kakav Čačić, on ne odlučuje ni o čemu

Danas se u HRT-ovoj emisiji Nulta točka raspravljalo o stanju u hrvatskom nogometu, a u emisiji se nije pojavio nitko iz HNS-a, kao ni Zdravko Mamić iz Dinama. Zato se tamo našao sveprisutni Miroslav Ćiro Blažević koji se obrušio na Mamića.

- Apsolutni gospodar hrvatskog nogometa je Zdravko Mamić. On bira izbornika, predsjednika, sve kontrolira. I ja se pitam kako je to moguće. Najgore od svega je to što on bira i tko će kome suditi. Kapa mu do poda, jer njemu je uspjelo ono što nije najvećim afričkim diktatorima. Čak se i ministar Jovanović povukao pred Mamićem i upao je u tu močvaru. Poštujem ministra, ali nije napravio ono što je obećao. Uvjeren sam da mu je netko tko je iznad njega rekao da stane, a ja bih volio saznati o kome se radi.

Nije se Ćiro zaustavio samo na tome.

- Dinamo se blamira u Ligi prvaka, a za to je isto kriv Mamić. Čačić? Ma kakav Čačić, on ne odlučuje ni o čemu. Kako Mamić misli napraviti rezultat, a prodaje najboljeg igrača. Prošle godine dobije 12 milijuna eura za ulazak u LP i onda ove godine pusti najboljeg igrača Dinama. Da je umjesto njega, trgovca, bio jedan nogometni čovjek, on bi isto toliko para zaradio i proslavio ne samo Dinamo, nego i Zagreb i Hrvatsku. Koliki je Mamić vladar dovoljno vam govori činjenica da mu se Štimac, moj vitez, morao pridružiti samo da bi mu ovaj dao neku funkciju. Isto tako, Mamić zna da sam ja jedina osoba koja bi to sve mogla raskrinkati i zbog toga me tjerao što dalje od Hrvatske. Zbog njega sam morao bježati u Kinu, Iran....

U emisiji je gostovao i Dario Šimić, predsjednik Udruge nogometni sindikat.

- Velika većina igrača živi jako teško. Znam kako je svuda jako teška situacija, ali za razliku od radnika, nogometaši i kad ne dobivaju plaću moraju svejedno plaćati državi, jer su oni samostalni obrtnici. Većina njih je u strahu, klubovi im duguju i ako oni odu u stečaj neće se naplatiti, a oni će morati podmiriti državu. Sustav je prema njima nepravedan, a smatram da bi HNS morao pokazati više ambicija po tom pitanju, pa makar samo da pokaže dobru volju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije