CIJENA BARELA PADA

Cijene goriva biti će smanjenje u četvrtak

gorivo
VL PHOTO
17.08.2011.
u 09:57

U Udruženju nisu mogli precizirati koliko će iznositi to smanjenje, ali je sigurno da bi ovog puta ono trebalo biti znatnije i odnosit će se na sve naftne derivate

Prema informacijama iz Udruženja prometnika naftnih derivata Federacije BiH, u idućim danima očekuje se da će doći do smanjenja cijena naftnih derivata u maloprodaji.

- Uslijed posljednjih smanjenja cijena sirove nafte na svjetskom tržištu stvorili su se uvjeti za smanjenje cijena naftnih derivata na maloprodajnim tržištima i to je očito i na tržištima susjednih zemalja", rečeno je Feni u ovom udruženju.

U Udruženju nisu mogli precizirati koliko će iznositi to smanjenje, ali je sigurno da bi ovog puta ono trebalo biti znatnije i odnosit će se na sve naftne derivate.

"Nove, niže cijene bi praktično trebale biti na benzinskim crpkama stanicama već od četvrtka", kazali su u Udruženju prometnika naftnih derivata Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?