NLB liga

Cibona kreće praznih majica

Cibona (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
13.10.2010.
u 14:13

Prije samo šest sezona Cibona je imala tri garniture dresova s različitim sponzorima, a sada nema niti jednu

Cibona danas (18 sati) igra prvu službenu utakmicu ove sezone na svom parketu, pa je to prilika da se vidi kako momčad izgleda. No, utakmica protiv Širokog bit će i prilika da prvi put vidimo prazne "rekete" i krug na centru, neispunjene reklamama.

Prazna će biti mjesta i na majicama cibosa namijenjena sponzorima, a još prije samo šest godina Cibona je imala tri garniture dresova s različitim sponzorima, za tri različita natjecanja (Euroliga, regionalna liga i hrvatsko prvenstvo).

Cibona je ponajveći dužnik u hrvatskom sportu, 1. siječnja 2010. godine dug je iznosio 57 milijuna kuna, što znači da je sada sigurno veći od 60 milijuna kuna.

Upravo zato igrači zaslužuju potporu, baš kao i ona lanjska momčad koja još dugo, zajedno s trenerom Perasovićem, neće biti plaćena.

Zagreb, Cibonin sustanar u Draženovu domu, takvih problema nema. No, mravi imaju problema s formom uoči neugodnog gostovanja u Laktašima (BiH) večeras u 19.30 sati.

Igokea je miljenica premijera Milorada Dodika koji se i sam angažirao u pribavljanju novca za solidnu momčad veterana koju će biti teško pobijediti na njezinu terenu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije