OTIŠAO ZA MINUTAŽOM

Četvrti dinamovac na Kantridi: Krstanović potpisao za Rijeku

krstanovic
Željko Lukunić/Pixsell
15.07.2013.
u 11:25

- Krstanović je, možemo tako tako reći, cijelo ljeto na odlasku i bilo je samo pitanje gdje, a sada smo i to riješili - kazao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić

Ivan Krstanović prešao je iz Dinama u Rijeku. Hercegovački napadač već je četvrti igrač koji u ovom prijelaznom roku ide s Maksimira na Kantridu, nakon Mehmeda Alispahića, Ivana Tomečaka i Nikole Pokrivača. Potpisao je na tri godine. Krstanović je htio otići iz Jurčićeve momčadi jer nije dobivao dovoljno prilike, a u ovom se prijelaznom roku konkurencija dodatno zaoštrila.

- Doveli smo tri napadača u ovom prijelaznom roku tako da imamo stvarno puno rješenja u napadu. Krstanović je, možemo tako tako reći, cijelo ljeto na odlasku i bilo je samo pitanje gdje, a sada smo i to riješili. Hvala mu za golove koje je zabio za Dinamo i želimo mu sreću u nastavku karijere.

Krstanović je došao u Dinamo prije dvije godine s titulom najboljeg strijelca lige i odmah s dva pogotka Neftčiju sjajno otvorio sezonu koju je na koncu završio na brojci od 14 golova. U prošloj sezoni je pak zabio 11, među ostalim i onaj protiv Dynamo Kijeva u sudačkoj nadoknadi koji je Dinamu donio bod u Ligi prvaka.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?