Osveta Englezi se osvećuju Fifi zbog nedobivanja SP-a 2018.

Čelnik Londona otkazao smještaj Blatteru na OI-ju

'London\'s Mayor Boris Johnson (C) poses with San Francisco 49ers NFL football team cheerleaders on the balcony at City Hall in central London October 26, 2010. The 49ers play Denver Broncos at Wemble
'TOBY MELVILLE'
07.12.2010.
u 08:36

U komforu hotela s pet zvjezdica Blatter i članovi IO-a Fife uživat će samo ako sami plate 1400 ¤ noć

Englezi su i dalje frustrirani i jako ljutiti zbog nedobivanja domaćinstva nogometnog SP-a 2018. godine. Gradonačelnik Londona Boris Johnson, koji je i sam sudjelovao u lobiranju, svoj je bijes iskalio na čelnicima Fife.

– Predsjedniku Seppu Blatteru i njegovim potkupljivim prijateljima iz izvršnog odbora otkazujem smještaj na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine – poručio je jučer ekscentrični gradonačelnik.

Zanimljivo, taj je aranžman Blatteru i prijateljima Johnson rezervirao nekoliko dana uoči odluke o domaćinstvu. No, kako su Englezi izgubili, Johnson je procijenio da Fifini članovi ne zaslužuju komfor u hotelu s pet zvjezdica koji dnevno stoji 1400 eura.

– Mi smo kolijevka nogometa i imamo najbolju infrastrukturu, a pobijedila nas je Rusija, nesigurna zemlja prepuna kriminala koja ima tek tri izgrađena stadiona – ogorčen je Johnson, gradonačelnik poznat po tome da na posao dolazi biciklom.

– Već sam dvije i pol godine gradonačelnik, a u tom je razdoblju u Londonu ukradeno svega šest bicikala. Baš me zanima koliko je ukradeno u Moskvi – još je jednom Johnson aludirao na ruske probleme sa sigurnošću.

Gradonačelnik Londona kaže kako je sam Blatter njemu, princu Williamu i Davidu Beckhamu priznao da je Engleska kandidatura najbolja.

Johnson je na kraju zlobno zaključio:

– Blatter nam je također rekao da su ga u drugim zemljama kandidatima dočekale brojne lijepe žene. Mi ih nismo imali, možda je to presudilo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije