Šefica protokola

Capricia Penavić pala pred Barrackom Obamom

Penavić
Reuters
21.05.2010.
u 11:36

Srećom brzo se snašla i sama ustala pokazavši prije toga Obami da joj ne treba pomoć

Američki predsjednik Barack Obama organizirao je u srijedu svečanu večeru za meksičkog predsjednika Felipea Calderona i njegovu suprugu Margaritu Zavalu. Šefica protokola Bijele kuće, porijeklom Hrvatica, Capricia Penavić Marshall, je dočekujući predsjednički par na stepenicama izgubila ravnotežu.

Spotaknula se i pala na stražnjicu. Srećom brzo se snašla i sama ustala pokazavši prije toga Obami da joj ne treba pomoć. Iako je osiguranje poručilo fotografima da ne slikaju, snimke pada uskoro su obišle cijeli svijet.

Ostatak večeri je prošao bez problema. Osim predsjedničkog para iz Meksika, gosti su bili i Whoopi Goldberg, Eva Longoria Parker, George Lopez te klizač Shani Davis. Na večeri je predstavljena nova tajnica za društvena događanja Julianne Smoot.

Ona je došla umjesto Desiree Rogers, koja je dobila otkaz nakon što je na večeru u Bijelu kuću upao nepozvani bračni par i slikao se s visokim dužnosnicima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?