1.Federalna liga

Čapljinci uvjerljivi, Jusufbašić postigao hat trick

capljina
Frano Matić
24.03.2012.
u 23:21

Čapljina je na svojim Bjelavama dočekala ekipu Krajišnika i na kraju je doma otpratila s četiri pogotka u mreži

Bila je to još jedna sigurna i uvjerljiva pobjeda nogometaša HNK Čapljina. U  18.kolu 1. Federalne nogometne lige Čapljina je na svojim Bjelavama dočekala  ekipu Krajišnika i na kraju je doma otpratila s četiri  pogotka u mreži. Već u drugoj minuti u kaznenom prostoru Krajišnika srušen je Vila pa sudac Bajraktarević pokazuje na penal. Siguran je realizator bio Jusufbašić te tako svoju ekipu doveo u vodstvo.

No, to je bio početak nepristojnog ponašanja nogometaša Krajišnika koji su psovali  pa i vrijeđali suca ali i domaću  klupu i gledateljstvo. Nisu se mirili  s odlukama  glavnog suca a napadač Krajišnika Ernest Šabić  u jednom je trenutku domaćeg trenera Zlatka Križanovića Vukasa nazvao „glupim seljakom“. U 28.minuti na 2:0 je povećao Vila i to nakon odličnog ubačaja Zubca s desne strane napada Čapljine. Ni tu se nije stalo pa su domaći nogometaši nastavili s pritiscima ka vratima gostiju iz Velike Kladuše koji su se grčevito branili.

Raspoloženi Jusubašić u 85.minuti odlično izvodi slobodnjak sa 20-tak metara i matira vratara Krajišnika Admira Šušnjara. Za konačnih 4:0 u 90.minuti ponovno pogađa Jusufbašić koji je odlično reagirao na ubačenu loptu te lako zaobišao vratara Krajišnika i tako stavio točku na ovu utakmicu. “Ako već moramo gubiti onda se ne moramo sramotiti ovakvim glupim psovkama i vrijeđanjem na terenu. Ovo me je zaista pogodilo kao čovjeka jer me moji igrači nisu poslušali već su uporno psovali na terenu i tako nam svima stvarali još veću nervozu. Pobjeda Čapljine je zaslužena a nama predstoji grčevita borba za opstanak“ - razočaran je nakon utakmice bio trener Krajišnika Denis Sadiković.

„Znali smo da neće biti lako pa smo se dobro pripremali za ovu utakmicu u kojoj smo pokazali svoju odlučnost i čvrstoću na svakom dijelu terena. Vidjeli ste da igrači Krajišnika skoro da i nisu opalili ka našim vratima. Bilo je te nervoze na početku utakmice a zaista nisam nikada doživio da mi neki gostujući igrač ovdje u Čapljini za vrijeme utakmice upućuje onako ružne riječi. Pa to je žalosno ali eto i pokazuje kulturu tih igrača“ - istaknuo je trener HNK Čapljina Zlatko Križanović Vukas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije