ALIBI ZA LOŠU IGRU

Capello: Više od nas griješio je sudac

Njemačka Engleska (1)
Foto: AFP
1/5
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
27.06.2010.
u 19:55

- Nijemci su odigrali odličnu utakmicu, no sučeve pogreške su je odlučile - kazao je Talijan.

Engleski izbornik Fabio Capello, nakon što su ih Nijemci torpedirali s 4:1, kao jedan od najvažnijih razloga porazu istaknuo je sudački previd njihovog gola.

Nijemci su u 32. minuti vodili s 2:0, a Upson je smanjio u 37. Minutu kasnije, Neuera je 'probio' i Frank Lampard, lopta je prošla gol-liniju za skoro pola metra, no urugvajski sudac Larrionda poništio je pogodak...

- Bio je to jedan od najvažnijih trenutaka utakmice. Da su nam priznali taj gol, mogli smo igrati skroz drugačije. Kod 2:1 smo igrali dobro, no nastavili smo razočaravajuće - kazao je Capello i nastavio:

- Njemačka je velika momčad, odigrali su dobro, a mi smo napravili pogreške kod njihovih kontranapada. No, više od nas griješio je sudac. Male stvari odlučuju utakmicu - rekao je Talijan.

Za razliku od niza izbornika čije su momčadi ispale sa SP-a, ne planira otići samovoljno.

- Neću dati ostavku. Želim razgovarati s vodstvom Saveza i onda odlučiti o budućnosti. Moram vidjeti imaju li u mene povjerenja ili ne - zaključio je Capello.

A engleski mediji, nemilosrdni kakvi jesu, također su izbombardirali su Capella i momčad, no ne loptama, već naslovima.

''Očajna Engleska pretrpjela srcolom na SP-u'' - The Independent, ''Nacija tuguje, Tri lava su smlavljena'' - The Sun, ''Njemačka nokautirala jadnu Englesku'' - BBC...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije