Tučnjava

Čak 13 izletnika se potuklo zbog ugrožene žene

Tučnjava
03.05.2013.
u 09:46

Epilog I dvojica mostarskih policajaca ozlijeđena

Kada su pokušali rastaviti alkoholizirane izletnike na mostarskoj Buni, dvojica policajca pretučena su tijekom proslave 1. svibnja. Prema kazivanju brojnih svjedoka, koji su s djecom na otvorenom slavili ovaj praznik, izgrednici su se usred dana, oko 14 sati, potukli na Buni gdje se roštiljalo uz piće. Kako su pojedini Mostarci komentirali po društvenim mrežama, sve je započelo kada je jedan istetovirani i polupijani muškarac iz čista mira počeo udarati jednu ženu koja je sjedila u autu koje je bilo zakrčeno u koloni.

Branio ženu


“Tad mu je prišao momak iz Centra 2 i uzvratio mu udarce jer tuče ustrašenu ženu, da bi se umiješali prijatelji jednog i drugog i razdvojili ih. No, ubrzo je uslijedila opća tučnjava”, komentirao je jedan očevidac dodavši da je pijani muškarac provocirao daljnju tučnjavu, ali su ga prijatelji odvukli dalje.

“Tad se sve malo smirilo, te sam i ja otišao prije no što je policija stigla. Što je bilo poslije i zašto su se opet počeli tući, ne znam. Letjele su boce i stolice, kao i kamenice, pa čak i zapaljene cjepanice s roštilja”, zaključio je ovaj izletnik. Kako kaže policijski glasnogovornik Srećko Bošnjaka, njih trinaestero se međusobno svađalo i udaralo, pri čemu su lupali i po parkiranim vozilima.

Dvije skupine

“Izbila je tučnjava između dvije skupine izletnika, a u njoj je sudjelovalo ukupno 13 Mostaraca, a epilog su brojne lakše ozljede. Kada je policija intervenirala, četvorica sudionika tučnjave su šakama i nogama nasrnuli i na policajce, koji su zadobili razderotine i ogrebotine. Još se saslušavaju svjedoci”, dodao je Bošnjak zaključivši kako će svih trinaest sudionika tučnjave prekršajno odgovarati, uz to što će četvorica nasilnika, koji su se drznuli udarati policajce, kazneno odgovarati zbog napada na službenu osobu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije