Poraz u Kijevu

Čačić uvjerava nakon poraza: Moramo biti zadovoljni

dinamo(K)-dinamo(Z) (1)
Igor Kralj/Pixsell
03.10.2012.
u 23:17

- Totalno nas je poremetio prvi gol, cijela taktika je pala u vodu - smatra Dinamov napadač Čop.

Dinamov trener Ante Čačić nakon utakmice je prvo čestitao protivniku na pobjedi priznajući kako je ona bila zaslužena, a onda je priznao:

- Koncepcija nam se raspala nakon ranoga gola. Dobro smo čak i reagirali, unatoč tom golu. Planirali smo sa što više igrača biti u bloku, spriječiti ih da dođu do vodstva, ali primili smo pogodak. Uspostavili smo nakon toga ravnotežu, a drugo poluvrijeme nismo izgubili. Težili smo da smanjimo rezultat. Protivnici nas kažnjavaju za svaku pogrešku, tu je očito riječ o razlici u kvaliteti.

Napadač Duje Čop nema odgovor na pitanje zašto Dinamo ulazi loše u utakmice.

- Ne znam što nam se događa, zašto ne uđemo koncentirani. Totalno nas je poremetio prvi gol, cijela taktika je pala u vodu. Da smo izdržali prvih 10 minuta ,bolje bismo parirali. Poklušat ćemo ispraviti greške, ovo nam je sve škola - smatra Čop koji je susret, pomalo iznenađujuće, počeo s klupe, a prednost je dobio Beqiraj.

Čačića je dočekalo i pitanje Kelavine igre, odnosno njegovih pogrešaka. Takva jedna dovela je do drugoga gola Kijevljana.

- Vrlo se potencira Kelavina igra, naravno da nije plemenit u toj igri nogom, ali ne bih se slagao da je on kriv. Ta lopta nije trebala ni ići njemu, to su stoperi trebali riješiti. No, ponavljam, najidealniji scenarij za domaćina bio je da rano dođu do vodstva i to se i dogodilo. Moramo biti zadovoljni, jer nakon tako ranog vodstva uspjeli smo se posložiti i oduprijeti Kijevljanima - istaknuo je Čačić te se osvrnuo na utakmicu s PSG-om:

- Svaka utakmica je nova priča, moramo svesti greške na minimum.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije