Tužba protiv Uefe

Bruno Marić poziva Platinija na sud u Hrvatskoj!

\'13.05.2011., Zagreb - Nogometni sudac Bruno Maric u drustvu odvjetnika Vladimira Gudelja na novinskoj konferenciji objavio je dizanje tuzbi protiv UEFA-e i HNS-a zbog narusenog ugleda.  Photo: Juric
Jurica Galoic/PIXSELL
21.05.2012.
u 10:19

– Šteta je za mog klijenta neprocjenjiva. Kao odštetni zahtjev stavili smo zvučnu svotu od milijun eura

Na prvom ročištu Brune Marića i Uefe u Bjelovaru pojavila se samo zamjenica Uefina opunomoćenika Ranka Tomaševića Tamara Marušić. Tužena strana ne želi se očitovati o samoj tužbi nego ostaje pri tome da osporavaju nadležnost suda u Bjelovaru. Priznaju eventualno samo sudove u Zagrebu ili Daruvaru.

– Šteta je za mog klijenta neprocjenjiva. Kao odštetni zahtjev stavili smo zvučnu svotu od milijun eura, jer na manju svotu Uefa ne bi ni reagirala – rekao je jučer Marićev odvjetnik Vladimir Gredelj, koji je danas na sudu ostao pri zahtjevu u cijelosti; (dakle, odšteta milijun eura), da se sasluša Michel Platini, istraži u čije je ime i pod kojim uvjetima u Hrvatsku došao Robin Bokšić te je predložio svjedočenje Markovića i Srebrića, od kojih je sad i sudski zatražena pisana korespondencija HNS-a i Uefe, a koju, kaže on, HNS uporno odbija pokazati zbog čega je Marić tužio i HNS u Zagrebu.

Suđenje je nakon toga prekinuto i sud će odluku o nadležnosti donijeti ovaj tjedan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije