NIJE HTJELA POBACITI

Brazilski nogometaš priznao monstruozno ubojstvo djevojke

Eliza Samudio
Foto: globo.com
1/3
07.03.2013.
u 14:35

Djevojka je svojedobno tvrdila da je u vezi sa Cristianom Ronaldom, a nova veza s nogometašem i dijete koje mu je rodila, koštali su je života

Brazil je šokiran priznanjem nekadašnjeg vratara poznatog nogometnog kluba Flamenga. Bruno Fernandes das Dores de Souza (28) pred porotom je izjavio da je njegova bivša djevojka Eliza Samudio (25) ubijena. Tvrdi kako on nije kriv već da je ubojstvo naručio njegov najbolji prijatelj Luis Enrique Romao, no kako se on složio s idejom. Izjavio je kako se ne osjeća krivim jer nije direktno naložio zločin iako je jedini razlog njemu njegov sukob s nesretnom djevojkom.

Razlog ubojstvu je rođenje četveromjesečnog djeteta koje je bilo plod veze Elize i Fernandesa, a s kojim se on nije složio jer ga nije htio uzdržavati. Kako je ona odbila pobaciti, odlučio joj se osvetiti na surov način.

Elizu je ubio Marcos Santos, nekadašnji policajac i to nakon što ju je stanoviti Fernandesov prijatelj Romao u Rio de Janieru namamio da uđe u njegov auto uz objašnjenje da moraju porazgovarati o uzdržavanju djeteta. Prvo je bila zatočena u Belo Horizonteu šest dana nakon čega je ubijena davljenjem ispred 4-mjesečnog djeteta. Nakon toga njeno tijelo je raskomadano, dio je bačen u svježi beton, a dijelom su navodno nahranjeni psi.

Santos je za to dobio devet tisuća eura, a svemu je svjedočio golmanov rođak tinejdžer koji je i opisao stravičan čin.

Eliza, koja je nekad tvrdila da je  vezi s Cristianom Ronaldom, vratara je navodno upoznala 2009. na orgijama. On je dosada tvrdio da ne zna gdje je djevojka i za tu je priču dobio 15 godina zatvora dok se sad očekuje presuda od 40 godina.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije