TRAGEDIJA

Brat kobno pao s krova, dok je sestra pronađenau Savi

brcko
VL FOTO
14.04.2011.
u 10:12

Samo dva tjedna nakon što je brat smrtno pao s krova, voda je izbacila tijelo sestre

Tijelo mlađe žene, Božena Podgajski nestale početkom svibnja prošle godine u Zagrebu, pronađeno je jučer kod Brčkog, na izletištu pored Save. Nesretna žena iz Susedgrada kod Zagreba, koja je u trenutku nestanka imala 38 godina, 7. svibnja prošle godine krenula je na posao odjevena u svijetle traperice i crnu jaknu, u svom peugeotu 307. Obitelj ju je bezbroj puta zvala na mobitel, no uzalud, više im se nikad nije javila. Četiri dana nakon nestanka, pronađen je njezin auto u Priobalnoj cesti na zagrebačkom Jankomiru.

- Njezino tijelo još nije prevezeno iz Bosne i Hercegovine. No, molimo vas, nemojte o tome. Tu tužnu vijest još nismo rekli njezinoj majci koja je trenutačno u inozemstvu. Ne znamo ni kako joj to reći..., kažu tužnu Boženini rođaci, koji taj slučaj nestanka nisu javno ni iznosili zbog boli koju je osjećala majka na svaki spomen o kćeri kojoj se bio izgubio svaki trag. Tragedija njezine očajne obitelji tim je veća što je prije samo dva tjedna u Zagrebu, njezin 48-godišnji brat na radnom mjestu pao s krova zgrade s visine od sedamnaest metara i na mjestu preminuo.

Arif Zahirović, koji radi kao domar u Kajakaškom klubu Hariz Suljić na brčanskom izletištu Ficibajer, kaže da je zajedno sa susjedom htio očisti naplavine granja koje je nadošla Sava nanijela na mjestu gdje se spuštaju čamci. U hrpi naplavljenih predmeta, tvrdi Zahirović, ugledali su nešto što je

podsjećalo na uginulu životinju.

Međutim, nakon što su malo bolje pogledali, nije bilo dvojbe. Radilo se o ljudskom tijelu u fazi raspadanja, dok je tek dio odjeće ukazivao da bi se moglo raditi o utopljenici. Slučaj su odmah prijavili policiji, koja je u prisutnosti dežurnog tužitelja izvršila očevid na licu mjesta.

Prema riječima glasnogovornika Halida Emkića, policiji nitko nije prijavio nestanak takve osobe, niti je prispjela potraga od drugih policijskih agencija iz BiH. No, reagirao je Interpol Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije