napušta United

Bomba s Otoka: Ferguson napušta United i odlazi u mirovinu!

Alex Ferguson
PA/Pixsell
08.05.2013.
u 09:39

Engleske kladionice već nude imena Fergusonovih nasljednika među kojima su Moyes, Mourinho, Pellegrini, Klopp...

Manchesterom se proširila šokantna informacija – 71-godišnji Alex Ferguson odlazi s klupe Uniteda! Škotski trener navodno je u utorak navečer došao na tradicionalnu partiju golfa s igračima i dao naslutiti da odlazi. Brzo se to pročulo, a čelnici kluba medijima nisu htjeli ni potvrditi ni demantirati informaciju što sugerira da u tome ipak ima istine.

O razlozima engleski mediji tek nagađaju, spominje se operacija kuka koju će Ferguson obaviti na ljeto te kako više ne može obavljati svoj posao u punoj snazi, s obzirom na to da mu je još 2004. ugrađena srčana premosnica. Dodaju da klub još otprije razmišlja o dovođenju Davida Moyesa, trenera Evertona, koji ne želi produljiti ugovor s tim klubom ovog ljeta.

Osim Moyesa, engleske kladionice već nude veliku ponudu oklada na Fergusonova nasljednika. Spominje se i Jose Mourinho, Jupp Heycknes, Manuel Pellegrini, Laurent Blanc, Gary Neville, Michael Laudrup, Ole Gunnar Solskjaer, Jurgen Klopp i Mike Phelan. 

Ferguson je u karijeri osvojio 49 trofeja, a s Unitedom ove sezone 20. englesku titulu. Donio im je i dvije Lige prvaka, jedan FA kup, četiri Liga kupa, jedan Kup pobjednika kupova, Interkontinentalni kup, europski Superkup... U Manchesteru je od 1986. godine. 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?