Ulica smrti

Bomba ispod suncobrana ubila mladu ženu!

Bomba
29.05.2012.
u 09:37

Poginula Sabina Dulić (37) prodavala je voće na štandu 
u vlasništvu njene sestre

– Pio sam kavu u kafiću kad smo odjednom osjetili eksploziju. Izletili smo iz lokala i uočili da jedna žena leži kraj ograde, a druga je sjedila na klupici kraj štanda s jagodama – svjedoči naš sugovornik koji je pripomogao unesrećenima u eksploziji koja je odjeknula Bihaćom u ponedjeljak oko 7 sati.

Hitna stigla brzo

Posljedice su tragične: 37-godišnja prodavačica povrća, kako su nam rekli mještani, Sabina Dulić iz Srbljana, je smrtno ranjena i izdahnula je na operacijskom stolu bihaćke bolnice, dok je njezinoj sestri Izeti Dulić teško ranjena noga, ali je operirana, te joj je spašen život. Izeta i njen suprug vlasnici su štanda na koji su nesretne žene svaki ponedeljak dolazile prodavati robu.

Naš sugovornik je s ostalim gostima izjurio iz kafića u pomoć ženama. – Rekao sam ostalima da ne diraju teže ranjenu, jer joj je krv curila iz pazuha, pa je očito ozlijeđena neka glavna žila. Drugoj sam užetom podvezao nogu, da prestane krv curiti. Ubrzo je došla hitna medicinska pomoć koju smo pozvali – kaže sredovječni čovjek.Želi ostati anoniman, jer se plaši posljedica s obzirom da živi u ulici u kojoj se dogodio incident. Policija je navodno privela osumnjičenog. Štand na kojem su ranjenje prodavale povrće nalazio se ispred kuće u kojoj je i trgovina voćem i povrćem. Saznajemo od mještana da se upravo vlasnik te radnje sumnjiči da je podmetnuo eksploziv ispod stalka za suncobran, navodno želeći suzbiti konkurenciju pred vlastitim vratima. Sumnja se da je motiv napad cijena jagoda, koja je kod ubijene i povrijeđene žene bila manja za pola marke u odnosu na ostale. Eksploziv je detoniran pomicanjem stalka. Tragedija je mogla biti i veća, jer se to dogodilo u blizini gradske tržnice, a ponedjeljkom je sajmeni dan. – To je sve iz rata izašlo šašavo, to su sve alkaponci, pa vas molim da me ne slikate – rekao nam je naš sugovornik, očevidac. Prodavačica povrća. čiji je štand smješten preko puta onog unesrećenih, kaže da više u tu ulicu neće dolaziti.

Bio miran susjed

Dvije stanovnice te ulice kažu da je osumnjičeni bio pristojan i miran susjed, ali i dodaju da je ipak malo čudan. – Teško je opisati kako. To je sve zbog rata – objašnjava nam starija sugovornica. Svi mještani s kojima smo razgovarali odbacuju da bi motivi eksplozije mogli biti politički, nacionalistički motivirani, te da je Bihać miran grad u kojem skladno sužive Bošnjaci, Hrvati i Srbi. Oni dodaju da se baš u toj ulici zaredalo nekoliko ubojstava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije