ODLUKA ZZO HNŽ

Bolnice građanima moraju pružati zdravstvene usluge bezuvjetno

doktor
VL FOTO
08.02.2012.
u 13:55

Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ će svakog radnog dana, u vremenu od 8 do 13 sati, za vrijeme trajanja elementarne nepogode biti na raspolaganju osiguranim osobama

Zbog elementarne nepogode Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije izvješćuje sve osigurane osobe, bez obzira na ovjerenu zdravstvenu iskaznicu i kupljenu premiju osiguranja za 2012. godinu, da se pružanje zdravstvene zaštite u ovakvim okolnostima u svim zdravstvenim ustanovama obavlja bezuvjetno.

Naglašavamo da će Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ svakog radnog dana, u vremenu od 8 do 13 sati, za vrijeme trajanja elementarne nepogode biti na raspolaganju osiguranim osobama za ostvarivanje svih prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja u direkciji Zavoda (Dubrovačka b.b. Mostar) i u svim područnim uredima Zavoda prema mjestu prebivališta osiguranih osoba.

Ujedno Liječničko povjerenstvo Zavoda za upućivanje na liječenje izvan HNŽ će, s obzirom na naprijed navedene okolnosti, održavati sastanke četvrtkom i ponedjeljkom s početkom u 10 sati, te molimo da bolničke zdravstvene ustanove svoje prijedloge za upućivanje na liječenje izvan Zavoda dostave Zavodu Hercegovačko-neretvanske županije najkasnije do 10 sati u dane održavanje sastanka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?