strava u indiji

Bollywoodska glumica zadavljena i obezglavljena zbog bogatstva

GPS
Foto: Arhiva VL
1/2
19.04.2012.
u 09:13

Dvoje glumaca u usponu otelo je poznatu kolegicu, a nakon što su ju ubili odsjekli su joj glavu. Torzo su bacili u spremnik za vodu, a glavu kroz prozor autobusa kojim su putovali

Obezglavljeno tijelo indijske glumice Meenakshi Thapar (26) pronađeno je u spremniku za vodu, a njezinu glavu ubojice su bacile kroz prozor autobusa dok su se vraćali s mjesta ubojstva u Mumbai. Za brutalno ubojstvo glumice sumnjiče se dvoje njezinih kolega u usponu koji su bili dio glumačke ekipe njezinog novog filma Heroina.

Amit Jaiswal i njegova ljubavnica Preeti Surin navodno su oteli poznatu kolegicu, javlja Telegraph, nakon što im se hvalila ugledom i bogatstvom svoje obitelji. Pozvali su je na put u Gorakhpur, indijski grad nedaleko nepalske granice poznat po budističkim hramovima, i zatočili ju te prijeteći njezinoj obitelji kako će ju prisiliti da glumi u pornografskim filmovima tražili milijun i pol rupija, oko 168.000 kuna, otkupnine.

Glumičina majka na kćerkin račun uplatila je 60.000 rupija, više od 6500 kuna, kako bi ih otmičari mogli podići s njezina računa, a oni su ju ubrzo nakon uplate ubili. Nakon što je udavljena glumici su odrezali glavu te torzo i glavu bacili na dva različita mjesta.

Pri uhićenju kod Jaiswala i Surin pronađena je SIM kartica Meenakshe Thapar , a ubrzo su ljubavnici priznali ubojstvo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?