ZBOG HILLARY

Blokiran i dio neba nad BiH, povećan stupanj sigurnosti

clinton
Reuters
08.10.2010.
u 07:47

Zrakoplovi NATO-a blokirat će nebo iznad Sarajeva, prometnice kojima se bude kretao automobil i pratnja Hillary Clinton bit će u potpunosti blokirane

Tijekom boravka američke državne tajnice Hillary Clinton u Beogradu u ponedjeljak, 11. listopada sigurnosne i obavještajne strukture u BiH već su stavljene u prvi stupanj sigurnosti, identičan onom za vrijeme prošlogodišnjeg posjeta dopredsjednika SAD-a Josepha Bidena. Američke sigurnosne službe već su stigle u glavni grad BiH. Pod njihovim nadzorom nalaze se svi prostori kojim će u ponedjeljak ujutro američka državna tajnica prolaziti ili u njima boraviti. Sarajevo će zbog izvanrednih sigurnosnih mjera biti povremeno potpuno blokirano.

Zrakoplovi NATO-a blokirat će nebo iznad Sarajeva, prometnice kojima se bude kretao automobil i pratnja Hillary Clinton bit će u potpunosti blokirane. Po već uhodanom sigurnosnom “receptu” nekoliko zaštitnih prestenova bit će pokriveno snajperistima.

Spomenimo da su tijekom prošlogodišnjeg posjeta američkog potpredsjednika Josepha Bidena svi ministri, šefovi i djelatnici državne službe i parlamenta u podne morali napustiti zgradu zajedničkih institucija u Sarajevu. U Predsjedništvo BiH jučer nam nisu mogli otkriti detalje iz protokola u vrijeme posjeta Hillary Clinton. Tijekom svog posjeta Hillary Clinton će, osim BiH, u utorak i srijedu obići Srbiju i Kosovo gdje su planirani sastanci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?